Helsinki -riipus
"Helsinki"
Share |

Claes

Olen asunut suurimman osan elämästäni  Helsingissä ja Espoossa.

Luovaan työhöni saan inspiraatiota kaikista asioista ympärilläni. Rakennukset, tavarat, ihmiset – erityisesti luonto, eläimet ja meri ovat aarrearkku, josta ammennan ideoita ja nautintoa. Matkustaminen kotimaassa ja ulkomailla onkin minulle tärkeä voimavara, jossa eri kulttuurien tyylit, tuoksut ja jopa äänet muodostavat sekoituksen, josta saan energiaa kultasepän työhöni. 

Opiskelin ensin veneenrakentajaksi suuren intohimoni - veneilyn houkuttelemana. Opiskelu jatkui kuitenkin vielä Lahden muotoiluinstituutissa, josta valmistuin jalometalli- ja kultasepäksi vuonna 1992.

90-luvun alussa olin yksi niistä uraa uurtavista sepistä, jotka ensimmäisinä avasivat työhuoneensa ja pajansa asiakkaille.

Perustin Jalometallisepänpaja Claes Nyströmin Korkeavuorenkatu 41:een lähes 30 vuotta sitten.  Tänä aikana käsityön arvostus on kasvanut huimaa vauhtia. Tilaustöiden teettäminen on yhä yleisempää ja arkipäiväisempää.  Tällä hetkellä tapaan asiakkaitani joustavasti ajanvarauksella. Työhuoneeni on muuttanut uuteen osoitteeseen. Voit varata tapaamisajan puhelimitse tai sähköpostilla. Vastaan mielelläni tiedusteluihin.

Asiakkaat vaativat laatua ja yksilöllisiä ominaisuuksia ostamiltaan koruilta. Tällöin kannattakin asioida suoraan valmistajan kanssa. Näin vältytään turhilta välikäsiltä ja väärinkäsityksiltä. Parhaimmillaan yhteistyö on niin hedelmällistä, että se johtaa vuosia kestävään kanta-asiakkuuteen ja uskollisiin asiakkaisiin. Tyytyväinen asiakas onkin yksi tärkeimmistä tavoitteistani päivittäisessä työssäni.

Korut valmistuvat työhuoneellani Helsingin ydinkeskustassa, Helsinki Design District –alueella. Voimme sopia tapaamisen joustavasti keskustan alueelle.

 

Claes