Helsinki -riipus
"Helsinki"

Milloin olet viimeksi tarkistuttanut sormustesi ja korujesi kunnon? Mm. kivien istutukset tarvitsee tarkistaa säännöllisesti. Samalla korut kannattaa puhdistuttaa.

05.12.2019

Tervehdys,

onko sormustesi kiilto päässyt himmenemään? Ovatko kivet sameat ja kulta naarmuuntunut? Entä onko kivien istutuksien tarkistus jäänyt tekemättä sormuksen oston jälkeen?

Mikäli vastauksesi edellisiin kysymyksiin oli kyllä, suosittelen sormusten tuomista tarkistettavaksi ja puhdistettavaksi.

Sormusten lisäksi huoltaa kannattaa myös muut korut, jotka ovat olleet paljon käytössä ja etenkin, jos niissä on kivi-istutuksia.

Sileiden sormusten puhdistus alkaen 39 euroa (sisältää 24% alv.)

Kivisormusten tarkistus ja puhdistus alkaen 44 euroa (sisältää 24% alv.)

Muista koruista annan kustannusarvion paikanpäällä. Hinnat ovat alkaen hintoja, mahdolliset vikojen korjaukset eivät sisälly hintaan ja niiden korjauksista sovitaan erikseen.

Tervetuloa herättämään vanhat korusi uuteen loistoon! Ja mikäli laatikossasi on edelleen käyttämätöntä kultaromua, voit tuoda ne samalla mukaasi. Suunnitellaan niistä sinulle jotain aivan uutta!

Terveisin

Claes

18.05.2020Hyvä asiakkaani. Toimintani on muuttunut. Palvelen asiakkaitani ajanvarauksella Helsingin keskustassa. Voit varata tapaamisajan puhelimitse 040-594 0472 tai sähköpostilla info@claesnystrom.com Korkeavuorenkadun liikehuoneistoni on suljettu.
05.12.2019Milloin olet viimeksi tarkistuttanut sormustesi ja korujesi kunnon? Mm. kivien istutukset tarvitsee tarkistaa säännöllisesti. Samalla korut kannattaa puhdistuttaa.